Potrebujeme:
- šošovicové tagliatelle
- cherry paradajky
- sušené paradajky
- oregano
- petržlenová vňať
- jarná cibuľka
- cesnak
- mini mozzarella
- cuketa
- himalajská
- soľ, čierne korenie
- ghí maslo
- olivový olej
- biele suché víno
Postup: na panvici si rozohrejeme ghí maslo a vysypeme naň na kocky nakrájanú cuketu, pretlačený cesnak a na štvrťky nakrájané cherry paradajky… cca 8-10 minút to za stáleho miešania opražíme zľahkaprilejeme k tomu 1-1.5 dcl vínka, premiešame a dosypeme nakrájané sušené paradajky… necháme variť cca 20 minútza ten čas si odvaríme v osolenej vode s olivovým olejom cestovinky a scedíme..k omáčke na záver pridáme soľ, oregano, korenie, petržlenovú vňať a jarnú cibuľku, premiešame poriadne.celú túto omáčku so zeleninkou zmiešame s cestovinami, pridáme mozzarellky a oaláaaa môžeme podávať… samozrejme nezabudnite si k tomu doliať pohár vínka 🙂