Potrebujeme:
250g uvarenej fazule Bango3/4 hrnčeka mlieka 3-4 lyžičky oleja3/4 hrnčeka bio kakaa alebo karobu1/2 hrnčeka horkej čoko kúsky1/2 lyžičky vanilkového cukru 15 ďatlí štipka soli3 lyžice kokosu strúhaného
Postup:
Všetky tieto suroviny dáme do veľkej misy a rozmixujeme na jednu masu, ktorú vylejeme na plech s papierom na pečenie a dáme do rúry s 200°C na 25 minút. Pred vybratím skontrolujeme so špáradlom či je vnútro ready.
Na polevu , ktorú vylejeme na vychladnutý koláč potrebujeme 200g tmavej čokolády a 200ml smotany na šľahanie. Smotanu teda dáme do hrnca zohrejeme ju a nalámeme do nej pridáme čokoládu a miešame kým sa neroztopí. Následne necháme trošku polevu vychladnúť a rozlejeme po koláči …. oaláaá fazuľový brownie je hotový.