![](https://scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/60325983_456768995070098_8276931484435087360_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_sid=9267fe&_nc_ohc=N-52b7SQKjoAX-nT_Wj&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=88f9e1385406d3eb1c798cf00cadc883&oe=5FA1CC18)
Potrebujeme:
250g uvarenej fazule Bango
3/4 hrnčeka mlieka
3-4 lyžičky oleja
3/4 hrnčeka bio kakaa alebo karobu
1/2 hrnčeka horkej čoko kúsky
1/2 lyžičky vanilkového cukru
15 ďatlí
štipka soli
3 lyžice kokosu strúhaného
Postup:
Všetky tieto suroviny dáme do veľkej misy a rozmixujeme na jednu masu, ktorú vylejeme na plech s papierom na pečenie a dáme do rúry s 200°C na 25 minút. Pred vybratím skontrolujeme so špáradlom či je vnútro ready.
Na polevu , ktorú vylejeme na vychladnutý koláč potrebujeme 200g tmavej čokolády a 200ml smotany na šľahanie. Smotanu teda dáme do hrnca zohrejeme ju a nalámeme do nej pridáme čokoládu a miešame kým sa neroztopí. Následne necháme trošku polevu vychladnúť a rozlejeme po koláči …. oaláaá fazuľový brownie je hotový.