Uverejnené Vložiť komentár

Čierna šošovica „beluga“ s treskou

Potrebujeme:

  • čiernu šošovicu „belugu“
  • cibuľu
  • maslo
  • soľ
  • kurkumu
  • tresku
  • olivový olej
  • bylinky

Postup:

Na panvici si na masle opražíme cibuľku do zlatista. Medzitým si dáme uvariť čiernu šošovicu (netreba ju namáčať vopred) stačí ju len premyť ) a uvariť. Keď je šošovica uvarená, scedíme, premiešame s cibuľkou a pridáme soľ, kurkumu a trocha masla a príloha k treske je hotovko. Tresku dáme na pekáč na papier na pečenie osolíme, okoreníme, polejeme olivovým olejom, pridáme bylinky podľa chuti a dáme piecť do rúry.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *