![](https://scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/103752011_729051424508519_4695419246956079543_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_sid=a26aad&_nc_ohc=YO8vbhmfvmAAX8GH9BQ&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=9baba513c0e469488eca8d0f3beed127&oe=5FA361B7)
Potrebujeme:
- čiernu šošovicu „belugu“
- cibuľu
- maslo
- soľ
- kurkumu
- tresku
- olivový olej
- bylinky
Postup:
Na panvici si na masle opražíme cibuľku do zlatista. Medzitým si dáme uvariť čiernu šošovicu (netreba ju namáčať vopred) stačí ju len premyť ) a uvariť. Keď je šošovica uvarená, scedíme, premiešame s cibuľkou a pridáme soľ, kurkumu a trocha masla a príloha k treske je hotovko. Tresku dáme na pekáč na papier na pečenie osolíme, okoreníme, polejeme olivovým olejom, pridáme bylinky podľa chuti a dáme piecť do rúry.