![](https://scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/87988191_656356915111304_3549046388534804480_o.jpg?_nc_cat=110&_nc_sid=9267fe&_nc_ohc=pBtQGgPul2UAX-WHfJY&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=895f8c8adc727037ad9db5818c0d0a5e&oe=5FA3364E)
Potrebujeme: 2 šálky cícerovej múky
1 šálka tapiokového škrobu
4-5 lyžíc lahôdkového droždia
2 šálky vody
½ lyžičky soli
Postup:
Všetko zmiešame v miske, čím si spravíme cesto. Panvicu si necháme nahriať s trošičkou oleja.. Keď panvicu máme nahriatu vylejeme na ňu za naberačku cesta. Pečieme z jednej strany, keď ide už odlepiť ľahko, tortillu otočíme na druhú stranu.. cca 2-3 minútky dopečieme a vybavené. Necháme vychladnúť a plníme